6 hyllade filmer med Julia Roberts

Julia Roberts har en lång och gedigen skådespelarkarriär bakom sig. Hon har under flera årtionden sett till att vi fått njuta av skådespelande i världsklass, därför vill vi passa på att uppmärksamma henne lite extra just nu. Det finns massvis med bra filmer i arkivet, vi har dock valt att fokusera på de lite senare insatserna. Så här får ni 6 lite nyare filmer med Julia Roberts!

Ben is Back

Nittonåriga Ben Burns återvänder oväntat hem till sin familj på julaftons morgon. Bens mamma Holly är lättad och välkomnar honom men är djupt oroad över att han kommer ta droger. Under ett turbulent dygn uppenbaras nya hemligheter och en mammas ovillkorliga kärlek till sin son sätts på prov, när hon gör allt i sin makt för att skydda honom.

SE DEN HÄR

Wonder

August Pullman, en pojke med en ansiktsdeformation, ska börja femte klass och för första gången på en vanlig grundskola. Hans livsglädje och personlighet kommer att förändra livet för alla runt omkring honom. En ödmjuk, berörande och stark berättelse om att hitta sin styrka och välja att vara snäll.

SE DEN HÄR

Money Monster

Den Jodie Foster-regisserade thrillern Money Monster kretsar kring Lee Gates – en bombastisk tv-personlighet vars populära program om finansvärlden har gjort honom till Wall Streets främsta ekonomiguru. Efter att ha hypat en teknologiaktie som plötsligt kraschar på börsen tar en besviken investerare Gates, hans personal och hans stjärnproducent Patty Fenn gisslan i direktsändning. De måste nu hitta ett sätt att hålla sig vid liv och samtidigt avslöja sanningen. Förutom Julia Roberts ser vi även George Clooney i huvudrollen.

SE DEN HÄR

The Normal Heart

Detta drama berättar historien om den första tiden under HIV-AIDS-krisen i New York, och tar en titt på USA:s sexuella politik när homosexuella aktivister och deras allierade i läkarkåren försöker avslöja sanningen om epidemin för ett land i förnekelse. The Normal Heart är gripande drama alla borde se – ingen lämnas oberörd.

SE DEN HÄR

Mothers Day

Här får vi följa olika mammor på Mors Dag. Sandy blir lämnad av sin man. Systrarna Jesse och Gabi får en oväntad överraskning från sin mor. Miranda har inga barn och fokuserar på sin karriär. En feel good-rulle som är perfekt för dagar då du inte vill se något komplicerat. I rollerna ser vi många välkända ansikten utöver Julia Roberts, däribland Jennifer Aniston och Kate Hudson.

SE DEN HÄR

Secret in their Eyes

Ray och Jess är FBI-utredare som tillsammans med distriktsåklagare Claire bildar ett tätt sammansvetsat team. Men efter upptäckten att Jess dotter har mördats, slits trion isär. Efter tretton års sökande hittar Ray nya ledtrådar som han tror kan lösa fallet och sätta dit mördaren. Ingen är dock beredd på hur tärande en långvarig längtan efter hämnd kan vara. I huvudrollerna i Secret in their Eyes ser vi en stark trio i Julia Roberts, Chiwetel Eijofor och Nicole Kidman.

SE DEN HÄR