Bill Clintons sexskandal i nästa säsong av ”American Crime Story”

Gianni Versace och O.J Simpson har båda stått i fokus i American Crime Story – i tredje säsongen är det Bill Clinton och Monica Lewinskys sexskandal som står på tur.

Den tredje säsongen kommer alltså handla om den sexskandal mellan USA:s dåvarande president Bill Clinton och Monica Lewinsky som utspelade sig i vita huset och som blev en stor internationell nyhet i slutet av 90-talet.  Säsongen kommer vara baserad på Jeffrey Toobins bok ”A Vast Conspiracy: The Real story of the Sex Scandal That Nearly Brought Down a President”.

Det är inte klart än vilka skådespelare som kommer axla rollerna som Bill och Hillary Clinton. Vad som däremot är känt är att Beanie Feldstein kommer ta rollen som Monica Lewinsky och Annaleigh Ashford i rollen som Paula Jones.

Säsongen kommer gå under namnet ”Impeachment: American Crime Story”. Enligt planerna så börjar den spelas in i februari nästa år och ha premiär redan den 27 september om allt går som det ska. Om det blir som föregående säsonger så kommer den gå att se på både SVT Play och Netflix.