Detta kommer du kunna se på Disney+

Disney+ avslöjar nu att tjänsten vid lansering i Sverige den 15 september släpps med över 500 filmer, fler än 7 300 avsnitt och 40 originalproduktioner.

Disney+ erbjuder fans i alla åldrar ett nytt sätt att uppleva det unika innehållet från bolagets ikoniska studior, inklusive Disney, Pixar, Marvel, Star Wars och National Geographic. Tjänsten kommer dessutom att omfatta originalproduktioner, inklusive långfilmer, serier, dokumentärer och kortfilmer skapade exklusivt för tjänsten.

Abonnenterna kommer ha tillgång till flera av världens mest älskade berättelser, samlade på ett och samma ställe, inklusive succén ”Avengers: Endgame” och Oscarsvinnande dokumentärer som ”Free Solo”, liksom klassiska Disney-serier som ”Hannah Montana” och kortfilmer producerade exklusivt för tjänsten, som ”Gaffe ställer en fråga”. Disney+ är med andra ord underhållningsdestinationen för hela familjen.

Just nu är det möjligt att teckna ett årsabonnemang av Disney+ för 590 kronor. Detta förhandserbjudande är endast tillgängligt till och med den 14 september 2020 och motsvarar en kostnad på 49 kronor per månad. Vid lansering kommer ordinarie pris att vara 69 kronor per månad, eller 689 kronor för ett årsabonnemang.

Ni hittar erbjudandet här
Annons: Extern länk