Här är nyheterna på HBO Nordic 2019

Snart går vi in i ett nytt år; 2018 blir till 2019. Det innebär, precis som alltid, att en hel del spännande släpp väntar från HBO Nordic. Och utan att underdriva så ser det kommande året ut att bli ett väldigt fint år när det kommer till serier. Många stora succéer återvänder för en ny säsong och dessutom får vi se ett par intressanta nyheter. Tyvärr finns det inte datum för alla släpp än, men vi skriver ut dessa allt eftersom vi får informationen.

True Detective, säsong 3 – 14 januari

Det börjar bli dags för en tredje säsong av hyllade krimserien ”True Detective”. Den nya säsongen kretsar kring försvinnandet av två små syskon som bor i ett litet samhälle i Ozark, USA. Den unga delstatspolisen Wayne Hays (som spelas av Oscarsbelönade Mahershala Ali) ger sig helhjärtat in i jakten på barnen. Det visar sig att fallet kommer påverka hela hans liv många år framöver.

Big Little Lies, säsong 2

Första säsongen av Big Little Lies blev en enorm succé. Under 2019 får vi se fortsättningen på serien som kretsade kring överklassen i Monterey. Dessutom får vi se den legendariska Meryl Streep dyka upp i serien för att spela rollen som Mary Louise Wright, mamma till Perry (Alexander Skarsgård). Mary Louise oroar sig för sina barnbarn efter deras fars bortgång och beslutar sig för att ta sig till Monterey för att hitta svar på obesvarade frågor.

The Handmaid’s Tale, säsong 3

Serien har utgångspunkt i den totalitära och fiktiva staten Gilead, där de få fertila kvinnor som finns kvar tvingas in ett modernt slaveri. Huvudkaraktären Offred gör allt för att både hon själv men även hennes barn ska få ett så bra liv som möjligt. Efter andra säsongens chockartade slut så ska det bli spännande att se hur allt utvecklar sig i den kommande tredje säsongen.

Game of Thrones, säsong 8

En serie som inte behöver någon närmare introduktion. Med en blandning av både vemod och spänning så kan vi konstatera att premiären för den åttonde och sista säsongen Game of Thrones kommer allt närmare. Det är nu allt ska avgöras.

Billions, säsong 4

I år fick vi se tredje säsongen av Billions och kastades återigen in i kampen mellan två av New Yorks giganter – i ena ringhörnan har vi den skoningslösa åklagaren Chuck Rhoades (Paul Giamatti), och i andra ringhörnan har vi hedgefond-kungen Bobby Axelrod (Damian Lewis). Båda tävlar om att vinna över den andra och bli stadens kung. Säsongen slutade på ett oväntat sätt – redan 2019 får vi se vad som händer.

Castle Rock, säsong 2

Serien, som utspelar sig i en skogsbygd i Maine i USA, är baserad på Stephen Kings historier. I Castle Rock vävs både mytologi och hans mest populära karaktärer samman i en episk berättelse om ljus och mörker. Det är lite oklart hur andra säsongen kommer se ut, men den kommer garanteras spinnas vidare kring Stephen Kings karaktärer.

Fler nyheter på HBO Nordic under 2019: