Heta nyheter på Netflix under december

Julgranar, adventsljus och familjer som samlas. December innebär för många julfirande och vidhållande av traditioner. Men vad ni än gör – glöm inte bort att titta på serier och film. Netflix bjuder på en hel del intressant kommande månad och vi har valt ut några av våra favoriter. Det bjuds på allt från stjärnglas i form av Meryl Streep och Anthony Hopkins till blodtörstiga vampyrer.

The Post| premiär: 1 december

I juni 1971 tog USA:s stora tidningar modigt ställning för yttrandefrihet och rapporterade om The Pentagon Papers, den massiva mörkläggningen av regeringshemligheter som spände över fyra decennier. Vid den tiden försökte Washington Posts Katherine Graham fortfarande att hitta sin plats som landets första kvinnliga tidningsutgivare, och Ben Bradlee, tidningens labila men drivna redaktör, försökte förbättra den kämpande tidningens rykte. I The Post får vi se Meryl Streep och Tom Hanks i förarsätet.

Home for Christmas | premiär: 5 december

Den 30-åriga singeln Johanne har tröttnat på samhällets betungande krav på att ha en partner. När julen kommer så beslutar hon sig för att ge sig in i en 24 timmar lång jakt på en partner att ta med hem till julfirandet. Serien har premiär den 1 december.

V Wars| premiär: 5 december

En uråldrig sjukdom börjar spridas och förvandlar människor till blodtörstiga vampyrer. När sjukdomen bryter ut hamnar två bästa vänner på varsin sida av konflikten mellan människor och vampyrer.

Marriage Story | premiär: 6 december

I Marriage Story får vi se två välbekanta ansikten i Scarlett Johansson och Adam Driver som spelar huvudrollerna i ett relationsdrama. Om ett äktenskaps upp- och nedgångar, om en familj som splittras och hittar tillbaks till varandra.

I, Tonya | premiär:  december

Den lovande konståkerskan Tonya Harding rankas högt i de amerikanska konståkningsmästerskapen, men hennes framtid som konståkerska blir mycket oviss när hennes ex-man ingriper. Baserad på den verkliga händelsen då Tonya Harding och hennes ex-man Jeff Gilooly anlitar en man för att bryta benet av Tonyas konkurrent Nancy Kerrigan.

Two Popes| premiär: 20 december

Filmen utspelar sig under ett historiskt ögonblick för den katolska kyrkan. 2012 ber den Argentiska kardinalen Bergoglio påve Benedikt XVI om att få lämna posten som kardinal i Vatikanen. Påven väljer i stället att kalla kardinalen till sig, väl medveten om att Bergoglio är en av hans mest skoningslösa kritiker. I rollerna ser vi Anthony Hopkins och Jonathan Pryce.

Letar ni efter något annat att streama? Ta er gärna en titt i vår streamingguide här.