Hetaste nyheterna på HBO Nordic i december

December månad innebär visserligen jul, lucia, advent och allt som hör till. Men det innebär även en hel del trevliga nyheter på HBO Nordic. Här får ni en lista på det vi ser fram emot mest.

Vikings säsong 6 | premiär: 5 december

Efter flera år med oroligheter, tragedier och våldsamma strider börjar Vikings närma sig sitt slut. Den sjätte säsongen tar vid där den femte slutade, den stora striden mellan de två bröderna och sönerna till Ragnar Lothbrok, Björn Ironside (Alexander Ludwig) och Ivar the Boneless (Alex Høgh Andersen).

Work in progress | premiär: 9 december

Rolig och mänsklig komedi som följer McEnany, en 45 årig självidentifierad, överviktig lesbisk kvinna från Chicago vars olycka och förtvivlan oväntat leder henne in i ett livligt transformativt förhållande.

The L Word: Generation Q | premiär: 9 december

Den banbrytande dramaserien The L Word får en fortsättning i den nya serien The L Word: Generation Q. Vi fortsätter följa Bette Porter, Alice Pieszecki och Shane McCutheon tillsammans med en ny generation HBTQ-karaktärer och deras liv igenom kärlek, hjärtesorg, sex, motgångar och framgångar i Los Angeles.

Marvel’s Runaways säsong 3 |premiär: 13 december

Alla tonåringar tycker att deras föräldrar är elaka. Men tänk om de faktiskt visar sig vara det? Den här serien följer sex ungdomar som knappt tål varandra, men som måste samarbeta för att besegra en gemensam fiende – sina föräldrar.

Finding The Way Home | premiär: 19 december

Finding the Way Home är inspirerad av J.K. Rowlings stiftelse Lumos och berättar historierna om åtta barn som har återförenats med familjemedlemmar eller placerats i kärleksfulla fosterhem efter att ha blivit utsatta för svåra förhållanden på barnhem och institutioner runt om i världen.

Letar ni efter något annat? Ingen fara. I vår streamingguide hittar du det mesta – ta dig en titt här.