Hyllade serier som återkommer på HBO Nordic till våren

Även om känslan är att vintern knappt hunnit börja så planeras det för fullt inför våren på streamingfronten. HBO Nordic har visserligen många helt nya serier på gång, men det blir även ett par kära återseenden. Även om exakta premiärdatum inte är officiella än så har vi gjort lista på återvändande hyllade serier som vi ser fram emot mest i vår.

Barry | säsong 3

Den mörka komediserien Barry med Emmybelönade Bill Hader i huvudrollen är tillbaka för en ny säsong. Han kämpar febrilt för att lämna sitt våldsamma liv och sin karriär som yrkesmördare för sin nyfunna passion i livet – skådespelandet. Men det blir stökigt. Han ställer sig också frågan vad inom honom själv som gjort honom till en mördare?

Succession | säsong 3

Succession kretsar kring den den åldrande, rika mediemogulen som på ålderns höst börjar leta efter en efterträdare inom sitt stora företag. Och fokuset riktas mot människorna närmast honom, det vill säga hans hans fyra barn. En serie fullmatad med maktspel, politik och defekta familjeband.

Euphoria | säsong 2

Euphoria följer en grupp av gymnasieelever som försöker navigera genom livet och alla dess hinder. Ungdomar som strävar efter att hitta sånt som gör livet meningsfullt. Kortfattat så blir det en mix av allt från sex, vänskap, droger och sociala medier. En smärtsam men sinnrik generationsskildring.

The Handmaid’s Tale | säsong 4

Serien har utgångspunkt i den totalitära och fiktiva staten Gilead, där de få fertila kvinnor som finns kvar tvingas in ett modernt slaveri och förtryck. Vi får se huvudkaraktären Offred göra allt för att hennes barn ska bli befriade från sina förtryckare och lyckas ta sig bort från det dystopiska samhälle hon lever i.

Westworld | säsong 4

Den första säsongen av Westworld släpptes 2016 och blev en av HBO:s mest publikdragande serier någonsin. Serien handlar om uppvaknandet av artificiellt medvetande och syndernas evolution. Nu börjar det närma sig en fjärde säsong, men fram tills dess kan ni se tre första säsongerna här. 

The Good Fight | säsong 4

Ett ekonomiskt bedrägeri har förstört den unga juristen Maia Rindells rykte. Samtidigt så förlorar hennes gudmor och mentor, Diane Lockhart, alla sina besparingar. De tvingas tillsammans starta om sina karriärer på andra sätt.

Fargo | säsong 4

1996 släpptes bröderna Cohens film ”Fargo”. 2014 återuppstod den i serieform, där vi får följa den lösdrivande Lorne Malvo som anländer till den lilla staden Fargo i Minnesota och på kort tid så förändrar han samhället med sin gränslöshet och våldsbenägenhet.

Om ni är ute efter någon annan serie så hittar ni det mesta i vår streamingguide.