Nya serier att streama GRATIS

Är du på jakt efter en ny serie att streama? Då har du kommit rätt! Vi har samlat några riktigt bra nyheter nedan, som dessutom finns att streama gratis just nu.

We got this

We got this är ett helt nytt konspirationsdrama om Palmemordet. I rollistan ser vi bland annat Alexander Karim, Olle Sarri och Anki Larsson. Serien handlar om George English som av en slump snubblar över informationen om att det finns 50 miljoner kronor i belöning för den som löser Palmemordet. Med kronofogden flåsande i nacken och inställningen `hur svårt kan det va?’ ser han det som en rimlig lösning på sina pengaproblem att försöka hitta mördaren och komma åt belöningen.

SE DEN HÄR

Husdrömmar Sicilien

Ett program som blivit riktigt poppis på senaste är Husdrömmar Sicilien. Här får vi följa det tidigare Husdrömmar-paret Bill och Marie från Höganäs när de ska förverkliga sin senaste husdröm på Sicilien. I den lilla byn Termini Imerese hittar familjen det rosa kråkslottet ”Palazzo Cirillo”, som ska bli familjens nya sommarhem.

SE DEN HÄR

Waco

Nu finns äntligen kriminaldramat Waco att streama gratis. Denna miniserie handlar om den långa belägringen av sektledaren David Koreshs ställe i Waco, Texas. Den dramatiska kedjan av händelser inleddes i februari 1993 och pågick därefter i 51 våldsamma dagar. I ledande roller ser vi bland andra Michael Shannon och Taylor Kitsch.

SE DEN HÄR

Älska mig

Med Josephine Bornebusch som både regissör och som en av huvudrollerna i dramat Älska mig får vi se hur olika generationer hanterar återkommande teman i livet som kärlek, sorg, passion och relationer. Älska mig är många gånger humoristisk, men samtidigt är den också en sinnrik och fin tolkning av livet. Serien har blivit hyllad och gjort succé hos Viaplay. Nu finns den även att streama gratis. Klicka dig vidare nedan, så guidar vi dig rätt.

SE DEN HÄR

Rebecka Martinsson

För dig som gillar spännande kriminaldrama! Rebecka Martinsson är en svensk dramaserie baserad på Åsa Larssons deckarromaner, som blev en tittarsuccé när första säsongen släpptes i 2017 med Ida Engvoll i huvudrollen. Denna gång ser vi Sascha Zacharias i huvudrollen som Rebecka.

SE DEN HÄR

The Split

Familjerättsdramat The Split är tillbaka med en andra säsong! Serien handlar om Hannah som är en av Londons mest eftertraktade skilsmässoadvokater. Vi får se hur hon tar sig an fall och även hur jobbet påverkar hennes relationer. Streama den gratis nedan.

SE DEN HÄR

 

Håll dig uppdaterad med Premiärkalendern

Just nu landar en massa härliga streamingnyheter hos oss från streamingtjänsterna. Vill du hålla dig uppdaterad på alla premiärer? Då måste du spana in vår premiärkalender här.