Nyheter på HBO Nordic i april

April, april. Nu är snart den efterlängtade vårmånaden här. Det innebär inte enbart att blommorna slår ut och solen börjar värma på riktigt. Nej, vi får även se en hel del fina nyheter på HBO Nordic. Vi har gjort en lista på det vi ser fram emot lite extra mycket.

The Good Fight | säsong 4, premiär: 10 april

I säsong 4 av The Good Fight får vi se Reddick, Bodeman & Lockhart navigera i helt nya landskap. Efter att de tappade sin största klient, Chumhum, och namnet på företagets grundare bleknade, tvingades de att acceptera ett erbjudande att förvärvas av den multinationella advokatbyrån STR Laurie och bli ett litet dotterbolag.

Run | premiär: 13 april

HBO:s nya romantiska thrillerkomedi RUN, skriven och producerad av Vicky Jones, följer Ruby Richardson (Merrit Wever), en kvinna vars liv vänds upp och ner när hon får ett sms från sin tonårskärlek, Billy Johnson (Domhnall Gleeson). Han ber henne släppa allt och möta honom i New York för att fullfölja pakten de gjorde för 17 år sedan.

What We Do in the Shadows | säsong 2, premiär: 16 april

Jemaine Clements och Taika Waititis vampyr-mockumentär What We Do in the Shadows som kom 2014 har med åren kommit att bli lite av en klassiker inom genren. Det var därför många fans till filmen som blev glada när det visade sig att komedin även skulle bli serie – nu är det dags för de fyra vampyrerna att dyka upp för en säsong 2.

Bosch | säsong 6, premiär: 18 april

Efter att en medicinfysiker avrättas och det dödliga radioaktiva materialet som han hade med sig försvinner, befinner sig Harry Bosch i centrum för ett komplext mordfall, en rörig utredning och ett stort hot mot Los Angeles – staden han har lovat att skydda. Den 16 april återvänder alltså den hårdkokta men godhjärtade polisen Harry Bosch för en ny säsong – tidigare säsonger kan ni streama här.

Killing Eve| säsong 3, premiär: 27 april

Säsongspremiären för succén Killing Eve närmar sig. Under den tredje säsongen av Killing Eve försöker Eve (Sandra Oh) och Villanelle (Jodie Comer) var och en att leva sina liv utan kontakt med varandra. För Villanelle, lönnmördaren utan jobb, är Eve död. För Eve handlar det om att hålla sig gömd så Villanelle aldrig hittar henne.