Nyheter på HBO Nordic i november

Vinterkylan kryper sig allt närmare inpå och träden tappar färg. Men HBO Nordic fortsätter ändå leverera serier i vanlig takt. Under den kommande månaden får vi se ett flertal favoriter återkomma med splitternya säsonger. Här har ni en lista på samtliga nyheter – som ni givetvis hittar via vår streamingguide här.

Outlander säsong 4 | 5 november

I kostymdramat Outlander får vi följa Claire, en krigssköterska från 1945, som plötsligt förs bakåt i tiden och hamnar i år 1743. Hon inser att hon måste gifta sig för att överleva, vilket leder till svåra val och ett kluvet hjärta. Romantik, konflikter och spännande intriger väntar i seriens fjärde säsong som har premiär på HBO Nordic den 5 november.

Britannia säsong 2 | 7 november

Det spektakulära och storslagna fantasy-dramat som hade premiär förra året går in för en andra säsong. Historien tar avstamp i nuvarande England år 43. Där får vi följa kampen mellan urfolket – druiderna, och de invaderande romarna. Ni kan se Britannias andra säsong från och med den 7 november.

Swamp Thing | 8 november

Serien Swamp Thing är baserad på DC Comics serietidning med samma namn, som framför allt hade sina glansdagar under 70-, 80-talet. Historien börjar när ett mystisk träsk-virus sprider sig bland befolkningen i Louisana. Seriens huvudkaraktär Abby Arcane tar sig dit för att undersöka saken när det hela tar en oväntad, skräckinjagande vändning.

Ray Donovan säsong 7 | 18 november

Den själsligt plågade Ray Donovan jobbar som en så kallad ”fixer” bland kända och förmögna människor i L.A. Med tillvägagångssätt som inte alltid är helt moraliskt riktiga så kan han få vilka problem som helst att försvinna. När allt går åt helvete är det Ray Donovan du ringer. I november månad har säsong 7 premiär på HBO Nordic.

Umbre säsong 3 | 20 november

Relu är en familjefar. Han har fru och två barn och lever ett dubbelliv. Relu Oncescus familj tror att han är en helt vanlig taxichaufför. Ingen misstänker att han jobbar som indrivare för Capitanu’, en maffiaboss från trakten. Nu går Umbre in för sin tredje säsong, som kan streamas från och med den 20 november.