Nyheterna på HBO Nordic i juli

Sommaren är äntligen här. Även om mycket annat stannar upp under semestern så fortsätter ändå HBO Nordic leverera fina nyheter. Under juli månad bjuds det på en blandning av klassiska kritikerrosade filmer till helt splitternya dramaserier. Här är hela listan på nyheterna!

Gossip Girl, säsong 1-6 (premiär: 1 juli)

Det klassiska ungdomsdramat Gossip Girl har varit saknat av många. Från och med 1 juli kommer man kunna streama samtliga 6 säsonger som sändes mellan 2007-2012. Så förbered er för en kär återkomst av Serena, Blair, Dan och resten av gänget på Upper East, Manhattan.

The White Queen (premiär: 7 juli)

The White Queen är baserad på romanen med samma namn skriven av Philippa Gregory. Det är en berättelse om kärlek och lust, förförelse och bedrägeri, misslyckande och mord, berättat från tre olika kvinnors perspektiv: Elizabeth Woodville (Rebecca Ferguson), Margaret Beaufort (Amanda Hale) och Anne Neville. Året är 1464 och striden om vem som är den rättmätiga härskaren i England rasar mellan de två familjerna House of York och House of Lancaster.

Brave New World (premiär: 16 juli)

Brave New World bygger på Aldous Huxleys berömda dystopiska roman från 1932. Handlingen äger rum i en tillsynes perfekt framtida värld där begreppen familj, pengar, monogami och integritet har avskaffats. Två invånare i New London, Bernard Marx och Lenina Crown, reser till The Savage Lands – en plats som inte är berörd av den strikta sociala ordningen. Här möter de John the Savage, en outsider vars ankomst hotar att vända det utopiska samhällets fred och stabilitet upp och ner.

The Night Manager (premiär: 22 juli)

Miniserien The Night Manager är baserad på bästsäljaren av John le Carré. Serien äger rum under den arabiska våren i Egypten och följer den tidigare brittiska soldaten Jonathan Pine (Tom Hiddleston) som nu arbetar som nattportier på ett hotell. Han rekryteras av agenten Angela Burr för att infiltrera affärsmannen Richard Ropers inre cirkel och avslöja den oheliga alliansen som Roper har skapat mellan underrättelesevärlden och vapenhandeln.

The Theory of Everything,  (1 juli)

Många känner säkert igen Stephen Hawking – en av vår tids mest kända vetenskapsmän. I The Theory of Everything får vi se hur det gick till när han som 21-åring får reda på att han har en obotlig sjukdom som kommer attackera hans motoriska funktioner och bara har två år kvar att leva.

Fler titlar med premiär i juli:

1 juli
Notting Hill 
Inglourious Basterds
The Adjustment Bureau
Boyhood
The 40 Year-old Virgin
Gladiator
4 blocks, säsong 1-3

3 juli
Robot Chicken, säsong 10b

7 juli
The Spanish Princess
The White Princess

16 juli
A.P Bio, säsong 3
AT HOME: W Domu

17 juli
Momma Named Me Sheriff

22 juli
One Way or Another
Mulholland Drive
The Others

25 juli
Room 104, säsong 5