Premiär för ny säsong av ”Wahlgrens värld” och ”Sofias Änglar”

Under sensommaren och början av hösten bjuder Kanal 5 på flera efterlängtade premiärer – däribland ytterligare en säsong av ”Wahlgrens värld”, en comeback av ”Playa del sol” och dokumentär om Charlotte Perellis liv.

Wahlgrens värld har sedan premiären 2016 vuxit och blivit ett uppskattat inslag för många svenska tv-tittare. Nu närmar sig en sjätte säsong, och mitt i varumärkeslanseringar och utsålda salonger kommer vi få följa Biancas kärleksliv. Hon har repat sig från uppbrottet och är eftertraktad på dejtingmarknaden. Pernilla har fullt upp med succéturnén ”Kort, glad och tacksam”, tv-inspelningar och andra roliga upptåg. Det blir också bostadspanik och en kik in i kulisserna bakom Alice och Biancas hyllade livepodd på Globen. Säsong 6 har premiär på kanal 5 den 22 augusti – missa inte det!

Bland helt nya program får vi se ett gäng profiler, bl.a. Viktor Frisk,  Agneta Sjödin och Thomas Wassberg, segla 500 mil över atlanten i ”Över Atlanten” med premiär den 20 augusti. Dessutom får tittaren även följa Carina och Erik Berg när de renoverar sitt hus ute i skärgården. Såhär beskriver kanalen programmet ”Drömkåk”.

Ett skärgårdshus utan tak, med hål i väggarna, byggställningar precis överallt, inget vatten och ingen toalett. Kan man verkligen köpa det? Absolut! Det är exakt vad Carina och Erik Berg har gjort.  De föll pladask för den idylliska skärgårdsdrömmen första gången de såg den. Här fantiserar de om att skapa sin alldeles egna oas, men inser ganska snart att deras drömkåk är en oerhört lång renoveringsresa bort.

Till mångas stora glädje återvänder även ”Sofias änglar” för en säsong till. Många har säkert sett Sofia Wistam, Johnnie Krigström och Mattias Särnholm hjälpa människor som gått genom tuffa perioder i livet på olika sätt. En av de mest streamade serierna på tv.nu förra året! Säsongen har premiär den 21 augusti på Kanal 5 och Dplay.

Playa Del Sol” återvänder också – premiär den 25 augusti. Detsamma gäller Filip & Fredriks program ”Alla mot alla” som dyker upp den 19 augusti.