Sommarblandningen – 7 filmer att streama på SF Anytime

Streamingdjungeln växer sig tätare för varje år som går och utbudet av serier och filmer likaså. Visst – det är ett lyxproblem, men ett brett utbud leder ofta till ett tidskrävande letande efter rätt film. Vi har därför valt ut ett par av våra favoriter som ni antingen kan hyra eller köpa på SF Anytime i sommar! En perfekt och frisk cocktail av filmer som kan rädda vilken dålig dag som helst. Det blir allt från lättsmält drama till pulshöjande spänning under havsytan. I betalt samarbete med SF Anytime.

Breaking Surface

Breaking Surface

De svensk-norska halvsystrarna Tuva och Ida ger sig ut för att göra sitt traditionsenliga vinterdyk i Nordnorge, men då händer det som inte får hända. Ett stenras får Tuva att fastna 30 meter under vattenytan och begraver all deras utrustning. Allt är borta och systrarna är avskurna från omvärlden. I en kamp för att rädda sin syster pressas Ida till det yttersta och när allt tycks förlorat är det mer som står på spel än bara överlevnad.

SE DEN HÄR

Min pappa Marianne

SF Anytime Min pappa marianne

Min Pappa Marianne är en fin feel good-rulle som porträtterar en ovanlig far-och-dotter-relation. Filmen kretsar kring Hanna (Hedda Stiernstedt) som efter år hemifrån återvänder till hemstaden Alingsås. Där vänds hennes värld upp och ner när det visar sig att hennes pappa (Rolf Lassgård) avslöjar att han egentligen vill vara Marianne. Det blir en omtumlande resa för båda två, men som leder till att deras relation fördjupas.

SE DEN HÄR

Framåt

Pixar Framåt

Tidigare i våras hade Pixars nya storfilm Framåt premiär på bio. I filmen får vi följa med i en fantasivärld fylld med alver, troll, sjöjungfrur och andra mystiska varelser. Men världen tycks ha förlorat sin magiska kraft. Därför ger sig två tonårsbröder – Ian och Barley – ut på ett extraordinärt äventyr. De vill undersöka om det fortfarande finns magi i världen. Om det finns magi kanske det ändå finns en chans för bröderna att få spendera en dag med sin pappa som gick bort för längesedan.

SE DEN HÄR

Call of the Wild

Skriet från vildmarken

Call of the Wild är en nytolkning av det klassiska dramat Skriet från Vildmarken från 1935, som i sin tur är baserad på romanen med samma namn från 1903. Där får vi lära känna den godhjärtade hunden Buck vars liv vänds upp och ned när han plötsligt tvingas flytta från tryggheten i Kalifornien till Alaskas vildmarker. Som nykomling bland slädhundarna får Buck uppleva sitt livs äventyr innan han tillslut finner sitt sanna kall.

SE DEN HÄR

The Gentlemen

The Gentlemen

Amerikanen Mickey Pearson har skapat ett mycket lönsamt marijuanaimperium i London. När ryktet sprids att Pearson vill sälja sin lukrativa verksamhet till högstbjudande sparkar det igång intriger, planer, mutor och utpressning. The Gentlemen är fullspäckad actionkomedi, där vi får se stjärnor Charlie Hunnam, Michelle Dockery och Matthew McConaughey i huvudrollerna.

SE DEN HÄR

Richard Jewell

Richard Jewell

Världen lärde känna Richard Jewell som säkerhetsvakten som hittade en bomb i en park vid Atlanta-incidenten 1996. Hans larm räddade oräkneliga människors liv och Richard Jewell utsågs till hjälte. Men kort därefter blir denna wannabe-polis istället FBI:s huvudmisstänkte för bombningen. Han hängs ut i pressen, blir utsatt för ett enormt mediadrev och en sak står klar: i allmänhetens ögon är han gärningsmannen.

A Beautiful Day in the Neighbourhood

A Day in the Neighbourhood

Som programledare för Mister Rogers Neighbourhood blev Fred Rogers ett ansiktet många växte upp med i USA och en av landets mest älskade tv-personligheter. I det biografiska dramat A Beautiful Day in the Neighbourhood får en härjad magasinreporter i uppdrag att porträttera Fred Rogers (Tom Hanks), vilket leder till att han överkommer han sin skepticism och lär sig om vänlighet, kärlek och konsten att förlåta.

SE DEN HÄR

Letar du efter något annat på SF Anytime eller någon annan streamingtjänst? Besök gärna vår streamingguide här.